اجرای مسیر دوچرخه سواری 17 کیلومتری در منطقه 20 –

[ad_1]

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه 20 ؛ ابوذر ریاضی ، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه ، گفت: به منظور اجرای پروژه های کوچک و توسعه مد حمل و نقل پاک و ترویج فرهنگ دوچرخه سواری ، حدود 17 کیلومتر مسیرهای دوچرخه سواری در معابر و پارک ها اجرا شد.

ریاضی افزود: بهره برداری از مسیر دوچرخه سواری به منظور ترویج فرهنگ دوچرخه سواری و ایجاد مسیر ایمن برای شهروندان ، با بیش از 10 کیلومتر در سطح جاده و 6 کیلومتر در بوستان های منطقه ، توسط حوزه های حمل و نقل انجام می شود ، حمل و نقل ، فنی و عمرانی..

وی ادامه داد: خیابانهای شهید مدرس ، سلمان فارسی ، شهدای ایران ، شهید فدایی ، مترو شهر ، ورزشگاه شهید مدرس ، ثبت احوال ، شهرداری ، شهید هنلری ، شهید صاحب الزمانی ، گرد و غبار شهید ملت و در بین شهید چمران در جاده به دوچرخه سواری واقع شده است.

معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه تصریح کرد: در همین راستا مسیرهای دوچرخه سواری در خیابان شهید رضاییان ، سفرن کمیل ، بلوار بسیج و خیابان شهید احمد گلمی در حال اجرا است.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *