انتخابات 28 ژوئن نقطه عطفی در تاریخ مدرن کشور خواهد بود –

[ad_1]

به گزارش خبرنگار شهر پیروز حناچی ، شهردار تهران که به همراه خانواده در شعبه اخذ رای گیری ماجد نبی در خیابان ستارخان حضور داشت ، در مورد این انتخابات و اهمیت شرکت در آن گفت: “امیدواریم با حضور پرشور مردم ، این انتخابات لحظه ای خواهد بود. “یک نقطه عطف در تاریخ مدرن کشور ما.

وی با بیان اینکه طبق فرمایشات مقام معظم رهبری ، انتخابات و شرکت در آنها می تواند کشور را بیمه کند ، افزود: آنچه مردم دوست دارند مورد توجه و انجام قرار می گیرد.

حناچی ادامه داد: در این مدت چهار صندوق رأی گیری متشکل از یک دوره میانی مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری ، شوراهای اسلامی شهر و ریاست جمهوری پیش بینی شده است و نامزدها با توجه به آنها در انتخابات شرکت کرده و به نامزد مورد نظر خود رأی می دهند.

شهردار تهران افزود: در شهرداری تهران بدون توجه به دوره تبلیغات ، فعالیت های فعلی و عادی خود را انجام دادیم و سعی کردیم دوره دیگری را نشان دهیم.

حناچی گفت: “ما نشان داده ایم كه شهر قابل فروش نیست و علی رغم شرایط تحریم و تاج ، می توان ارزشهای آن را حفظ كرد و با آرامش بیشتری و بدون عارضه شهر را اداره كرد. شرایط ، این روند در شرایط عادی نیز ممکن است.

وی گفت: “امیدواریم آنچه مردم دوست دارند اتفاق بیفتد.”

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *