دره های تهران به مقصد گردشگری تبدیل می شوند –

[ad_1]

به گزارش شهر و به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات و برنامه ریزی شهری تهران ؛ آخرین جلسه پروژه بهبود وضعیت گردشگری در 3 رودخانه دره درکه ، بند و دارآباد با رویکرد حفاظت از محیط زیست و بهینه سازی هزینه شهرداری تهران با حضور رئیس مرکز تحقیقات و تحقیقات تهران برگزار شد. برنامه ریزی و گروه بندی مدیران ارشد شهری.

رئیس مرکز تحقیقات و برنامه ریزی تهران گفت: با توجه به ساختار طرح تفصیلی و طرح کلی و ارائه چارچوب عملیاتی ، چنین تحقیقی نیازمند مطالعات دقیق تر و به روز رسانی داده های آینده است.

سی موسی پژوهان ، مدیر پروژه ، با اشاره به تحقیقاتی که قبلاً در نظرسنجی دره رودخانه تهران انجام شده بود ، گفت: دره های رودخانه تهران توسط مدیران نادیده گرفته می شود و مسئولان از آنها بی اطلاع هستند. مالک اصلی رودخانه دره در تهران آبهای منطقه ای و وزارت نیرو است ، اما شهرداری ها خدمات لایروبی ، نظافت و نگهداری را ارائه می دهند.

کازا فت گفت: تدوین گواهی توسعه گردشگری برای هر یک از دره های تهران و بررسی مشکلات و مسائل آنها با ارائه راهکارها و برنامه هایی برای توسعه پایدار گردشگری یکی از دستاوردهای این مطالعات است ، از جمله سازمان هایی که در توسعه مقاصد گردشگری دره رودخانه به طور جداگانه فعالیت می کنند. و معرفی می شوند.

گوشاب مظفری معاون امور اجتماعی و اقتصادی و برنامه ریزی مرکز تحقیقات این پروژه افزود: اهمیت منطقه کوهسار تهران برای آب و هوا و محیط زیست شهر بر هیچکس پوشیده نیست. سیاستهای حاکمیت شهری در این مناطق باید بر درآمد پایدار و توسعه پایدار گردشگری تمرکز کند. یکی از جنبه های مثبت این پروژه این است که به دلیل مشکل زیست محیطی ، باید پروژه هایی را که به آب و هوای دره رودخانه آسیب می رسانند کنار گذاشته و پروژه های سازگار با محیط زیست را در اولویت قرار دهد. مظفری افزود: معتقدم تحقیقات خوبی انجام شده است و این پروژه می تواند نقش موثری در حفاظت از محیط دره ها و تثبیت وضعیت محلی ، ملی و بین المللی و جذب گردشگران داخلی و خارجی داشته باشد.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *