رضایت مردم از دولت بهشت زهرا (س) در بحران تاج –
[ad_1]
به گزارش شهر ، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران از بخشهای مختلف سازمان بهشت زهرا (س) و سالن های تصفیه دیدن کرده و از نزدیک در جریان برنامه ریزی و ارائه خدمات این سازمان به شهروندان در بحران تاج قرار گرفته است. سوده نجفی به بهشت زهرا (س) در مقابله با کرونا گفت: این روزها وضعیت تهران خوب نیست و برای کارکنان بهشت زهرا (س) که 18 ماه است در بحران به سر می برد و به طور مستمر شبانه روزی کار می کند ، لازم بود. “آنها ملاقات می کنند و خدا خیر دهد.
وی با اشاره به فعالیت کارکنان سازمان بهشت زهرا (س) بدون هیچ گونه تعطیلی ، اظهار داشت: نیروهای فعال در سازمان بهشت زهرا (س) از ابتدای تاج تا کنون فعالیت های زیادی داشته اند و یکی از مشکلات حل یک مشکل از قراردادهای کارکنان سازمان بهشت است. زهرا (س) که به دلیل شرایط سختی که متحمل می شوند و در خط مقدم مبارزه با این بحران هستند ، لازم است این موضوع در کمیسیون خدمات شهری و محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران بررسی شود.
نجفی گفت: خدمات ارائه شده توسط کارکنان بهشت زهرا (س) اجباری است و این یک موضوع تخصصی است و از دیدگاه اعضای شورای اسلامی شهر تهران به ویژه اعضای کمیسیون خدمات شهرداری در خصوص موارد خاص توجه به کارکنان این سازمان مثبت است و ما خود را در نظر می گیریم که حمایت از این عزیزان را مدیون خودمان هستیم.
در ابتدای این دیدار ، سعید هال ، مدیرعامل بهشت زهرا و شهردار حرم امام خمینی (ره) با قدردانی از سود نجفی ، یکی از اعضای شورای اسلامی شهر تهران برای بازدید از برزخ ، گفت: سازمان بهشت زهرا از اوایل اسفند برای بیش از 18 ماه ، سال 1398 وارد بحرانی غیرقابل تصور و بی سابقه به نام تاج شد و کارکنان بهشت زهرا (س) از همان ساعات اولیه و در شرایطی که در بسیاری از سازمان ها و دستگاه ها دور است ، در کنار افراد داغدیده حضور داشتند. کار کنید یا زندانی شده باشید ، اما به قدرت خدا و تلاش ستاد فداکار بهشت زهرا (س) ، همه متوفیان دارای تاج در تهران تا این ساعت تجلیل شده اند.
[ad_2]