فعالیت های تشویقی مکمل اقدامات اجرایی در شش مرحله برنامه جام –

[ad_1]

به گزارش شهر ، علیپورد در حاشیه این مراسم گفت: تقریباً دو سال از اجرای طرح جام می گذرد و این سازمان با حمایت و همکاری شهروندان از مبدا تا مقصد مراحل را طبق به سیاست ها “

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با اشاره به اهداف برنامه جام از جمله کاهش تولید زباله ، کاهش محل دفن زباله ، استخراج انرژی و افزایش سهم بازیافت و تفکیک در مبدا ، گفت: کمیت و کیفیت این مرحله مهم از طریق استفاده از برنامه های جمع آوری زباله های خشک ، استفاده و تقویت غرفه های بازیافت ، استفاده از وسایل نقلیه ملودیک برای جمع آوری زباله های خشک ، طراحی یک شنبه بدون زباله و استفاده از ابزارهای تشویقی علاوه بر موارد ذکر شده. برنامه ها ، مرحله با موفقیت حذف شد.

وی در ادامه با ابراز خرسندی از راه اندازی سه پروژه تشویقی ، به رنگ سبز باقی مانده و مرکز کارواش و کارواش در منطقه 5 شهرداری تهران افزود: “قبل از اجرای پروژه جام ، میزان زباله تولیدی توسط شهروندان 7500 تن است در روز این رقم با اقداماتی مانند ایجاد مخازن جداگانه از مبدا در ساختمانهای اداری ، تجاری و برج و اجرای برنامه های تشویقی مانند گلمند ، قلم مند ، کتاب مند و غیره به 5300 تا 5500 تن رسیده است. البته با تبدیل 10 ایستگاه میانی به MRF (تصفیه خانه زباله شهری) و آبگیری ، شاهد کاهش بیشتر این رقم خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند با تأکید بر استفاده از سایر طرح های تشویقی مانند کتاب های مند و گلمند در چندین زمینه همراه با سه طرح ذکر شده در منطقه 5 خاطرنشان کرد: در قالب این طرح ها ، شهروندان می توانند زباله های خشک را طبق وزن آنها خدمات زباله به عنوان مثال ، در طراحی قلم با تحویل زباله های خشک ، لوازم التحریر و در طرح سبز با تحویل این زباله ها ، درختان ، بوته ها و نهال ها در سطل های مختلف. در مورد طرح کارواش ، شهروندان می توانند از خدمات شستشوی ماشین در ازای تأمین زباله های خشک استفاده کنند.

علیپور ضمن ابراز خرسندی از اجرای موفقیت آمیز پروژه جام در پایتخت ، افزود: “در جلسه ای که شهرستانها و همچنین معاون وزیر ساخت و ساز با این سازمان داشتند ؛ آنها می خواهند نقشه جام را پیاده سازی کنند ، شکل مخازن را تغییر دهند ، ایستگاه میانی را تغییر دهند و ظرفیت تبدیل زباله بیشتر به کود را در شهرهای دیگر افزایش دهند.

جمع آوری 3000 مخزن زباله از سطح شهر

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند گفت: 3000 مخزن در حال حاضر در تهران مونتاژ می شوند و اکنون مخازن جدید برای جداسازی در ساختمانهای اداری و تجاری جایگزین می شوند.

وی ادامه داد: در فاز یک ، تا پایان سال 1400 ، 25 درصد از این مخازن باید جمع آوری می شد. البته این امر مستلزم حمایت شهروندان است که باید از این مشکل و تأثیرات آن آگاه باشند و بدانند که جمع آوری مخازن و داشتن مخازن و داشتن مخازن جداگانه هزینه های اقتصادی و زیست محیطی شهر را کاهش می دهد.

علیپور در مورد جمع آوری زباله ها گفت: مسئله این است كه افرادی كه به عنوان جمع كننده زباله در این شهر فعالیت می كنند از كجا و از كدام كشور استفاده می شوند. در گام بعدی ، ارگان های دیگری مانند کمک های اجتماعی ، وزارت امور خارجه ، وزارت کشور و پلیس و دادستانی نیز باید درگیر شوند. اما از آنجا که چندین سازمان وجود دارد ، ما نمی توانیم تأثیر آن را ببینیم و حتی سازمان پسماند نیز نمی تواند به طور قانونی با جمع آوری زباله مقابله کند و از آن جلوگیری کند.

وی افزود: تنها راه این است که سازمان پسماند شکل مخازن خود را در مناطق تغییر دهد. مخازنی که می توانند در خانه ها قرار بگیرند.

[ad_2]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *